5-DAAGSE MEDITATIECHALLENGE

Mindfulness meditatie is wetenschappelijk bewezen ontzettend effectief

De 5-daagse meditatie challenge is een manier om vertrouwd te raken met dagelijks mediteren. De meditaties zijn heel praktisch, luchtig en starten met een uitleg over hoe mindfulness en meditatie toe te passen. De challenge is geschikt voor iedereen met en zonder meditatie ervaring.

De 5-daagse meditatiechallenge

Thema's

Mediteren is een oefening van mindfulness waarbij je je brein traint. Je leert jezelf en al je automatische patronen beter kennen en tevens leer je je aandacht te sturen. Gelukkig is ons brein plastisch en kunnen we allerlei patronen doorbereken door nieuwe neurologische verbindingen aan te leggen. Hoe vaker je die verbindingen bewandelt hoe makkelijker je ze in het dagelijks leven kan toepassen.

Deze 5-daagse meditatiechallenge kost €14,95

Dit zeiden anderen over de challenge:

“Ik wil je complimenteren over de meditatie-challenge. Naast dat je een hele prettige stem hebt om naar te luisteren, alleen daarvan werd ik al superrelaxed 😊, vond ik het heel fijn dat je praktische tips en handvatten gaf die je meteen kon toepassen en ook zo herkenbaar zijn. Dankjewel daarvoor.”

Babette

“Heel fijn voor mijn adhd-geest.”

P.

“Dankjewel voor de fijne sessies. Echt leuk om het mediteren op deze manier weer even op te pakken. Een fijne en frisse start van de dag!”

Anne

“Ik heb je meditatiechallenge met plezier gedaan. Je doet het prettig zonder dat ik het gevoel kreeg iets te moeten presteren. Als iets niet lukte was het ook goed. Geen enkele dwang. Voor mij zeker goed: ben ambitieus en wil alles echt goed doen en doe dus erg m’n best. Ben er overspannen van geraakt, van deze houding. En dat werkt niet, niet meer iig.

Dus fijn en heb er veel aan gehad! Veel dank.”  

C.