‘Je ziet meer als je vertraagt, als je de tijd neemt.’

Over Noor

Bewust aanwezig zijn geeft het gevoel dat je je leven leidt en niet geleefd wordt. Daar begint voor mij mindfulness. Het schept perspectief en rust in je hoofd. Het helpt met stress om te gaan en de uitdagingen van het drukke leven aan te kunnen. Dit overtuigde mij om mindfulnesstrainer te worden. Mijn trainingen zijn positief en puur en zonder oordeel.

Ik geloof dat je meer ziet als je vertraagt, als je de tijd neemt. Het is een periode van stilstaan, even uit de rijdende trein stappen. Ik wil je inspireren om je eigen gedragspatronen te herkennen en jezelf en anderen met vriendelijkheid te benaderen.

Voordat ik mij volledig ben gaan richten op mindfulness was ik 15 jaar actief in het film en televisie vak. De laatste 10 jaar als marketing- en publiciteitsmanager voor Cinéart. Een bedrijf dat ik zelf heb mogen oprichten in Nederland. Het uitbrengen van de mooiste films was prachtig, maar niet het belangrijkste voor mij. Zeker na een aantal jaar werd ik mij hiervan steeds bewuster. Mijn drijfveer was iedere dag weer zorgen dat mensen het beste uit zichzelf konden en wilden halen. Dat men met plezier werkte en ook dat werk los kon laten.

Ik woon dicht bij de prachtige kust van Kennemerland.  Hier geniet ik van de natuur, vrienden en mijn gezin met 3 basisschoolgaande kinderen.

Opleiding

Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness en gecertificeerd op het hoogste niveau (categorie 1) en ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.

VMBN-registratienr: 20191425. Daarnaast heb ik de Master Taal en cultuurstudies afgerond aan de Universiteit Utrecht.